Seuruuden kevätkokous ja teatteri

Seuruuden kevätkokous ja teatteri

Aika:
Lauantai 30.3.2019
klo: 12.00 - 15.30

Paikka:
Kuopion kaupunginteatteri
Niiralankatu 2
70600 Kuopio

Ohjelma:
klo 12.00 - 12.30 Kevätkokous
klo 13.00 - 15.30 Kolme Iloista Rosvoa näytelmä (väliajalla kahvi/tee ja leivos)

Tällä kertaa Seuruuden hallitus päätti valita kevätkokouksen yhteyteen teatteriesityksen. Näytelmän valinnassa päädyimme Äidinmaa -musikaalin sijasta (jonka on varmaan jo suurin osa jäsenistämme nähnyt) valitsemaan Thorbjørn Egnerin (1912-1990) musiikillisen sadun joka on ihastuttanut katsojia jo kuudella vuosikymmenellä. Siinä on jotain erityistä taikaa, hyvää sydäntä, tarttuvia lauluja ja hieno tarina, jotka tekevät siitä lastennäytelmien riemullisen klassikon. Lisäksi se on saanut myös aikuiskatsojilta hyviä arvosteluja. Tarkemman kuvauksen näytelmästä löydät seuraavasta osoitteesta: [url]https://kuopionkaupunginteatteri.fi/kolmeiloistarosvoa[/url]

Lipun hinta on 15€/hlö (max 2/yritys), mahdolliset lisäliput 22€/hlö. Sitova ilmoittautuminen torstaihin 7.3.2019 mennessä kotisivujemme tapahtumakalenterin kautta. Ilmoittautumiseen osallistujien nimet ja mahdollinen erikoisruokavalio. Jos ilmoittautuminen ei kotisivujemme kautta toimi, niin ilmoittautua voi osoitteeseen kuopion.kts@yrittajat.fi. Mahdollisistä ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme lipun hinnan.

Huom! Kevätkokoukseen osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Ainoastaan ilmoittautuminen määräaikaan mennessä jos haluat osallistua teatteriesitykseen.

Tervetuloa kokoukseen!

HALLITUS


Takaisin etusivulle