Seuruuden Syyskokous 2016

Seuruuden Syyskokous 2016

Aika: Lauantai 12.11.2016

Paikka:
Kuopion kaupunginteatteri (2krs)
Niiralankatu 2, 70600 Kuopio

Ohjelma:
klo 16:30 - 18:00 Syyskokous
klo 18:00 - 20:30 Musikaali: Annie mestariampuja (vaatii ilmoittautumisen 12.10.2016 mennessä)

Annie Mestariampuja
Kuopion kaupunginteatterin syksyn suurmusikaalissa rakastetaan villin lännen tapaan.

Kuopion kaupunginteatterin ensi syksyn suurmusikaalina nähdään Irvin Berlinin jo klassikoksi muodostunut Annie Mestariampuja. Olli-Matti Oinosen ohjaaman musikaalin tunnetuimpia sävelmiä ovat There's No Business Like Show Business ja You Can't Get a Man with a Gun.

Todellisuuteen pohjaava musikaali tuo eteemme Buffalo Billin Villin lännen sirkuksen värikkään henkilögallerian cowboyista,intiaaneihin, klovneihin ja akrobaatteihin ja kertoo hauskan, jännittävän ja romanttisen tarinan sirkuslaisten elämästä. Näyttävät shownumerot hivelevät silmää, rakkaus roihuaa ja tarttuvat melodiat siivittävät kulkua ampumakilpailusta toiseen halki aavan preerian. Pelissä ei ole pelkästän voitto kilpailuissa ja vaan suurempi voitto rakkaudessa.

Musikaalin hinta 42€/hlö (max 2hlö/yritys), mahdolliset lisäliput 57€/hlö. Hinta sisältää esityksen lisäksi tervetulomaljan (kuohuviini) syyskokouksen alussa sekä väliaikatarjoilun (kahvi/tee ja tähtitorttu). Maksu syyskokouksessa pankkikortilla. (Yhdistyksen käytössä on mobiili maksupääte.)

Sitova ilmoittautuminen kotisivujemme tapahtumakalenterin kautta keskiviikkoon 12.10.2016 mennessä. Ilmoittautumiseen osallistujien nimet ja mahdollinen erikoisruokavalio. Jos ilmoittautuminen ei kotisivujemme kautta toimi, niin ilmoittautua voi osoitteeseen kuopion.kts@yrittajat.fi. Ilmoittautumisajan jälkeisistä peruutuksista perimme tapahtumamaksun.

Tervetuloa kokoukseen ja musikaaliin!

Seuruuden hallitus


Takaisin etusivulle