Yrittäjäyhdistys Kuopion Käsityö- ja tehdasseuruus ry:n kesätapahtuma

3.8.2016: Kuopion Uuden Kesäteatterin esitys: Tapsan tähti!

Musiikkinäytelmää on uunituore tulkinta koko kansan tunteman mestarin - Tapio Rautavaaran - maailmasta. Kuopion Uuden Kesäteatterin seitsemäs toimintavuosi tempaa mukaansa nostalgiselle matkalle – sukellukseen Tapsan elämään, maailmankuvaan ja arkeen.

Tapsan Tähtiä kertoo suomalaisten ikiomasta sankarista, yhteisöllisyyden vahvistajasta. Miehestä, joka oli elokuvatähti, laulaja, olympiavoittaja, maailmanmestari ja ahkera työmies.


Kuopion Uuden Kesäteatterin lavalla nähdään kesälä 2016 jälleen upea kattaus kokemusta ja nuoruuden intoa. Maailmaa kokeneen aikuisen Tapio Rautavaaran roolissa on näyttelijä-laulaja Sami Kojonen ja vaimona Liisa Rautavaarana tunnettu näyttelijä, laulaja sekä sanoittaja Kaija Kä¤rkinen.

Nuoren Tapsan rooliin puolestaan astuu Tampereella näyttelijäksi opiskeleva Atte Antikainen. Aikakauden uskomattomia persoonia ja muita henkilöhahmoja tulkitsevat todelliset monitaiturit, Tiina Paakko ja Lasse Forsgren. Lisä¤energiaa lavalle tuo lisäksi muu tanssiva ja laulava ensemble, Kuopion Uudelle Kesäteatterille jo tutuksi tullut tavaramerkki.

Tapsan tähtinä olivat vuosikymmenestä toiseen kitara, keihäs ja jousipyssy. Monilahjakasta Tapsaa kiinnosti aidosti urheilu, musiikki ja jutunkerronta. Ne olivat hänen eväänsä vuosikausien ajan ja iltamakiertueilta irtosi Rautavaaran perheen pääelanto.

Kiertueet, laulukeikat, Tapsan työtoverit Toivo Kärjestä ja Esa Pakarisesta Reino Helismaahan kulkivat rinnalla vuosikaudet – nämä avautuvat katsojan silmien eteen. Yksi tärkeimmistä tähdistä oli kuitenkin Tapsan vaimo Liisa Rautavaara. Hän piti suuren kotijoukkueen ja -toimiston kunnossa pitkien esiintymismatkojen aikana.

Musiikkinäytelmässä kuullaan Tapsan ihanimmat kappaleet vuosien varrelta.
Kuinka moni meistä on nukahtanut Sininen uni -kappaleen säveliin? Tapsan Tähti! –musiikkinäytelmän ohjaa Johanna Sorjonen ja pukusuunnittelusta vastaa Janina Seppänen.


Ohjelma:

klo 17:00 Ruokailu
 Vaihtoehto 1: Lohikeitto, ruisleipä, voi ja kahvi
 Vaihtoehto 2: Porsaan ulkofilee, pippurikastike, yrttiperuna
 + salaattipöytä, leipä ja levite

klo 19:00 Näytelmä alkaa

klo 19:50 Väliaika
 
kahvi/tee sekä marjapiirakka + vaniljakastike

klo 21:00 Näytelmä loppuu

Tapahtuman hinta:

Kuopion Käsityö- ja tehdasseuruuden jäsenille:
(etuhinnalla max 2 hlö/yritys)

Ruokavaihtoehdolla 1: 36€
Ruokavaihtoehdolla 2: 43€


Savon Yrittäjien muiden paikallisyhdistysten jäsenille:
Ruokavaihtoehdolla 1: 46€
Ruokavaihtoehdolla 2: 53€


Ilmoittautuminen maanantaihin 11.7.2016 mennessä!
- Kuopion Käsityö- ja Tehdasseuruuden jäsenet jäsensivujemme tapahtumakalenterin kautta.
- Savon Yrittäjien muiden paikallisyhdistysten jäsenet sähköpostitse: kuopion.kts@yrittajat.fi

Muistakaa ilmoittaa osallistuvien henkilöiden nimet ja haluamanne ruokavaihtoehto sekä mahdollinen erikoisruokavalio! Kiitos.

Ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme osallistumismaksun.

Tervetuloa!
Seuruuden hallitus


Takaisin etusivulle