Seuruuden Kesäteatteri-ilta

Seuruuden kesätapahtumana on totuttuun tapaan kesäteatteri. Kuopion Uusi Kesäteatteri esittää Rauhalahdessa musikaalin: "Solistina Olavi Virta". Näytelmän kotisivut löytyvät osoitteesta: http://koti.mbnet.fi/samikojo/tahtiteatteri/kukt/

Tämän vuoden osalta Seuruuden järjestämä ohjelmaa on vähän muutettu ja ennen esitystä on ruokailu Rauhalahden ravintolateltassa.

Ohjelma:
Klo 17.00 Ruokailu: Matkailukeskus Rauhalahden ravintolateltassa
 Menu: Savustettua ylikypsää possua, barbeque-kastike,
 maalaislohkoperunat, haudutettuja kasviksia,
 kahvi ja talon oma suklaakakku

Klo 19.00 Kuopion Uuden Kesäteatterin ”Solistina Olavi Virta –musikaali (kesto 2 h väliaikoineen)

Huomioittehan, että tapahtumaan on lippuja vain rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuman hinta on 25€/henkilö ja lippuja on max 2kpl/yritys. Mahdolliset lisäliput todellisten kustannusten mukaisesti (51€/henkilö).
Tapahtumaan ilmoittautuminen 7.7.2015 mennessä kotisivujemme jäsensivujen kautta http://www.kuopionktseuruus.fi.

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla ensin jäsensivuillemme (käyttäjätunnukset ja salasanat jäsensivuille on jokaiselle lähetetty sähköpostitse). Jäsensivuilta löytyy "Ilmoittautuminen"-painike jota painamalla pääsette ilmoittautumaan. Ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa mainita henkilömärä ja mahdollinen erityisruokavalio.

Jos kotisivujen kautta ilmoittautumisessa on ongelmia, niin laittakaa viestiä osoitteeseen kuopion.kts@yrittajat.fi Ongelmatapauksessa voitte ilmoittautua myös vanhaan tuttuun osoitteeseen akiola.sippe@gmail.com.

Tervetuloa kesäteatteriin!

T: Seuruuden hallitus


Takaisin etusivulle